Euinstalatii.ro

Ups centrale termice black friday

2020-09-23

UPS SilverCloud 850VA cu ecran LCD sinusoida pura pentru centrale termice

UPS centrale termice Well Commander 230V/1000W, 2 x Schuko

Ups centrale termice ,sursa neintreruptibila cazan lemne 12 v 300w

UPS centrale termice 1050VA 900W fara accu Intex, Model baterie 24 Vdc, culoarea negru

UPS interactiv sinusoidal 800VA pentru Centrale Termice

UPS pentru centrale termice Well, cu controler solar, 1000W, 2 x Schuko, sarcini rezistive, inductive si motoare

UPS pentru centrale termice 1200W PRO Sinus KEMOT negru

UPS pentru centrale termice 300W PRO Sinus KEMOT negru

Centralele pe gaze beneficiaza de tehnologia condensatiei, fiind disponibile la noi la puteri termice foarte diferite. Atat cazanul acestora, cat si sistemul lor de evacuare, de circulatie si de automatizare sunt calibrate perfect si conlucreaza pentru a incalzi agentul termic datorita caruia incalzirea devine posibila.

Printre ofertele la centrale termice electrice 24 kW remarcam acest model Protherm. Fiind proiectat sa ofere 24kW, va reusi sa incalzeasca rapid un spatiu de pana la 150, poate chiar 200mp. Tehnologia cu microprocesor incorporat garanteaza nu numai functionarea ecologica, ci si pe cat se poate de economica.

In gama modelelor electrice vei gasi variante de 6W, 9W, 12W, 14W, 18W, 21W, 24W si 28W. Le poti alege, in primul rand, in functie de suprafata spatiului pe care vrei sa-l incalzesti.

Consuma doar 95W si maxim 4.5 metri cubi de combusitibil.

Se alimenteaza cu gaz metan, dar accepta si GPL, fapt care nu face decat sa diversifice posibilitatile oferite. E firesc sa aiba tiraj fortat, din moment ce e recomandata pentru spatii in care se locuieste. Cu cele 5 stele primite ca eficienta, putine lucruri i-ar putea fi reprosate. Consuma doar 95W si maxim 4.5 metri cubi de combusitibil. Este certificata cu protectie electrica si asigurata anti-inghet, iar faptul ca produce maxim 26dB nu trebuie sa fie perceput decat ca un mare atu.

Montati numai regulatoare de gaz cu filtru incorporat altfel toate impuritatile ce vin impreuna cu gazul ajung in centrala si vor genera costuri mari in intretinere. Se foloseste in instalatii ( centrale termice, boilere) si are rolul de a proteja centrala termica de eventualele impuritati ale apei ce intra in centrala.

Aceasta centrala termica este recomandata in situatiile in care vrei sa incalzesti spatii de dimensiuni mici si medii (pana in 192 mp). Ea are o putere termica de 25.5 kW si un randament de 103%. Tirajul se face fortat, pentru a fi cat mai sigura in incaperile de marimi reduse.

De asemenea vom hotarî dacă vom folosi sistemul cu sau fara gazeificare. Gazul are avantajul ca este unul dintre cei mai ieftini combustibil convetionali. Astfel, daca imobilul in care dorim montarea unei centrale termice este racordat la gaz, o optiune viabila o reprezinta achizitionarea unei centrale termice murale pe gaz. Aceasta poate fi clasica sau in condensatie.

Exista formule de calcul pentru a determina cu o marja de eroare destul de mica puterea necesara.

Prezenta ruginei este una dintre cauzele principale ale defectarii cazanelor de centrala. Zonele ruginite pot fi acoperite cu un plasture ca solutie temporara, dar pe termen lung trebuie sa iei in calcul varianta inlocuirii centralei cu una mai performanta.

Nu toti sunt la fel de norocosi, mai ales atunci cand locuinta sau spatiul ce trebuie incalzit este izolat sau plasat in zone rurale. In aceasta situatie, va veti orienta catre combustibili solizi, carbune, lemn sau veti opta pentru electricitate.

Siguranta in exploatare este ultimul aspect pe care trebuie sa-l ai in vizor, deoarece ajuta la indepartarea unui potential risc. In alta ordine de idei, asigura-te ca centrala termica electrica respecta criteriile si normele impuse de UE, deci ca beneficiaza de marcajul CE, si ca este prevazuta cu protectie impotriva inghetului, pentru a evita craparea conductelor de apa sau canalizare.

De cele mai multe ori aceasta problema poate aparea datorita faptului ca centrala a fost afectata de calcar. In acest caz, ea are nevoie de o curatare chimica (in prima faza). Dar nu in toate situatiile de acest gen problema este aceeasi. Un servisant insa, va poate spune ce s-a intamplat si cum puteti rezolva o astfel de problema.

Acest tip de centrale sunt in esenta tot centrale pe gaz, insa utilizeaza tehnlogii de recuperare a energiei din vaporii de apa rezultati in urma arderii, eficienta lor depasind 100%, comparat cu echivalentul caldurii degajate prin arderea directa a aceleiasi cantitati de combustibil.

Consumul de curent, de 120 W, este unul mediu pentru acest tip de aparat, care dispune de un ecran LCD cu informatii importante pentru utilizarea incalzirii, precum si coduri de avarie in cazul in care e necesara diagnosticarea rapida. Astfel, vei sti imediat cum sa rezolvi problema aparuta.

De altfel, explică specialistul, la acel moment, depozitele de gaze vor fi pline, așa că producătorii nu au unde să mai depoziteze, drept urmare ne putem aștepta să vedem o scădere a prețului. De asemenea, specialistul a arătat că există scăderi de prețuri pe piețele bursiere spot, atât la gaze, cât și la energie electrică.

In acest mod, se vor putea alimenta cu apa calda doua robinete simultan. Eficienta la putere este net superioara, datorita sistemului de condensare, ajungand la 109.1%, fata de modelele conventionale, care rar depasesc 94%. Nu lipseste functia cu protectie electrica sau in caz de inghet, elemente ce contureaza fiabilitatea centralei.

Pompa cu 2 viteze permite comutarea automata a acestora, iar vasul de expansiune asigura protectia la presiune (nivelul presiunii nu va atinge valori riscante, apa incalzita ajungand in acest vas). Este un produs durabil, fapt dovedit si de garantia de 36 de luni.