Euinstalatii.ro

Ups centrale termice 400w sinus pur intex

2020-09-20

Sursa UPS pentru centrale termice, pur sinus, 230V,600W,UPS, functie incarcare baterie, IP20, Well

UPS pentu centrale termice Kemot, cu sinus pur, 12 V / 500 W

UPS pentru centrale termice, 700W, sinus pur

UPS Centrale termice Sinus PUR 500W 12V Kemot cu baterie incorporata de 55 Ah

Pachet UPS pentru Centrale Termice Sinus Pur, Putere 300W, 12V, Kemot Black + Spinner

Sursa UPS pentru centrale termice, pur sinus, 230V ,300W ,UPS, functie incarcare baterie, IP20, Well

UPS perete centrale termice Kemot cu sinus pur, 12 V / 700 W

Ca majoritatea centralelor electrice, fiabilitatea este foarte mare, utilizatorul controland cu usurinta setarile de temperatura de la un display LCD, iar probleme survenite in functionare sunt diagnosticate si afisate prompt. Per total, daca ai nevoie de incalzire pentru un spatiu de 110-135 mp, aceasta varianta de la Protherm s-ar putea sa fie cea mai buna centrala termica electrica de apartament.

432 de metri cubi de gaze. La un preț pe metru cub de 1,5 lei, totalul de plată este de aproximativ 650 de lei pe lună la capacitate maximă, o sumă mai mică decât cea plătită pentru o centrală termică electrică.

O poti folosi pentru a incalzi incaperile, dar si pentru a furniza apa calda menajera. Include kitul necesar evacuarii gazelor. Setarile se realizeaza cu mare usurinta, deoarece e dotata cu display si butoane. De la prima privire se poate observa cat este de deosebita aceasta centrala termica, deoarece are un design mai aparte, fiind de culoare neagra.

E un model accesibil si potrivit pentru apartamentele de bloc, intrucat consuma o putere termica maxima de 24 kW, iar randamentul e supraunitar, de 103% (consumul lunar la gaz va fi mai mic, iar cantitatea de noxe mult mai redusa, intrucat functioneaza dupa tehnologia in condensatie).

Acest model dispune de toate avantajele celorlaltor centrale enumerate in ghid: se poate utiliza pentru incalzirea prin pardoseala, permite atasarea unui boiler sau a cazanelor in cascada. De asemenea, este silentioasa, usor de controlat prin displayul LCD, iar microprocesorul asigura si autodiagnosticarea eventualelor defectiuni.

În mod obișnuit, un litru de apă condensată are o căldură latentă de aproximativ 0,6 kilowați/oră. Asta înseamnă că la cei 10 KW/h putere calorică netă a unui metru cub de gaze se mai adaugă încă 1 kWh putere calorică obținută din căldura latentă.

Daca volumul de apa care intra in centrala nu se ridica la parametrii normali (observi asta atunci cand presiunea in conducta de alimentare scade sub 1,2 bari), centrala nu va functiona la nivel optim. Acelasi lucru se poate intampla si in cazul in care debitul gazului este insuficient. Centrala va intra in avarie si va functiona cu pauze.

Eficienta pompei de caldura este masurata de indicele COP. Cop reprezinta valoarea raportului: caldura(kw)/energie electrica consumata(kw). Pompele de caldura aer-apa au un COP in jurul valorii de 4, ceea ce inseamna ca pentru 1 kw electric consumat, pompa de caldura produce in medie 4 kw de caldura.

De asemenea, este foarte important sa verifici in mod constant canalul de evacuare a fumului, astfel incat sa nu apara depuneri care sa-l blocheze. Mai mult decat atat, centrala ar trebui sa aiba si protectie la inghet, mai ales daca aceasta este amplasata intr-o incapere friguroasa, care nu este izolata bine.

Banii pe care ii pierzi pe o perioada de 2 - 3 ani de utilizare a unei centrale termice vechi ti-ar fi suficienti pentru a-ti lua una un sistem de incalzire mult mai eficient si mai economic.

Atunci campania de Black Friday este pentru tine. Dar, înainte de a face turul virtual al magazinelor noastre partenere, este important de știut către ce modele ne îndreptăm. Dacă discuția se pune în trecut despre centrale termice pe gaz versus centrale pe lemne, unde locația decidea, astăzi avem și alternativa centralelor electrice.

De mentionat ca puterea e de 24 kW, iar modelul lucreaza in condensare, fiind obtinut un randament de 107.9%. Asta inseamna nu doar ca va avea un consum de energie mai scazut, dar si ca va elimina noxe mai putine.

102.2% e randamentul, fiind o valoare buna, ce permite incalzirea rapida a incaperilor. Produce un zgomot redus, de doar 42 dB, deci, nu va fi deranjanta din acest punct de vedere. Puterea de 20 kW o face sa fie potrivita doar pentru locuinte de pana in 150 mp, ceea ce pentru unii poate fi prea putin.

Stim ca alegerea unei centrale termice trebuie sa fie un proces complex si bine gandit, dar cand nu gasesti timpul necesar studierii produselor de pe piata, specialistii nostri iti propun din start cea mai rentabila oferta din comert pentru aceasta categorie de dispozitive: Buderus Logamax Plus GB072K-24.

In pachetul de achizitie veti primi si materiale pentru fixarea pe perete. Produsul de fata include o serie de particularitati tehnice ce il definesc ca fiind una dintre cele mai bune centrale termice produse de catre Immergas.

La un calcul specific, inginerii proiectanti au obinut 110% ca procent de randament supraunitar, semn ca sistemul va functiona economic si eficient. Puterea termica utila asigurata va fi de cel mult 30kW, recomandata pentru spatii de 200mp sau chiar mai mari, in prezenta unei izolatii termice de calitate superioara.

In plus, important de mentionat este faptul ca centrala va trebui amplasata intr-o camera doar pentru ea, cunoscuta drept camera tehnica (de regula, o magazie), o incapere care e musai sa fie bine aerisita. Centralele termice pe peleti reprezinta o alta varianta de incalzire a caselor.

Dispozitivul va functiona fara a-si face simtita prezenta. Este foarte silentios emitand un zgomot de 20 dB, are dimensiuni medii, de 74 x 41 x 31 mm, precum si o greutate de 34 kg. Iata o centrala termica electrica Protherm, ieftina si buna, de care se poate bucura orice detinator de apartamente de bloc.

In cazul acestor modele camera de ardere este deschisa, adica focul este alimentat cu oxigenul din incapere, motiv pentru care necesita si o foarte buna ventilatie.

Acestea sunt, de asemenea, o alternativa ecologica la centralele pe gaz, care folosesc un combustibil foarte ieftin. Peletii sunt deseuri din lemn (rumegus, resturi ramase de la fabricile care prelucreaza lemn) pe care le poti folosi la incalzirea locuintei.

Suntem constienti de importanta pretului, asadar, oferim preturi corecte. Cautam in continuu solutii noi si oferim o gama variata de produse. De asemenea, punere in functiune a centralelor este intotdeauna gratuita si este facuta de specialistii nostri. Pe langa centralele propriu zise, va oferim si o serie de accesorii extrem de importante pentru functionarea corecta pe termen lung, precum si sfaturi pertinente in ceea ce priveste produsele achizitionate.

Trebuie sa ai o vechime de minim 3 luni de munca neintrerupta si o varsta cuprinsa intre 18 si 75 de ani, dar si un venit minim acceptat de 350 lei lunar. De asemenea, ai nevoie de urmatoarele documente: copie dupa buletin, adeverinta de venit, cerere de credit si acord de prelucrare a datelor cu caracter personal.

De aceea este important sa apelati intotdeauna la persoane sau la firme autorizate pentru instalarea centralei. Daca centrala nu functioneaza, primele lucruri pe care ar trebui sa le verifici sunt alimentarea cu energie electrica, gaz si apa. Centrala termica are nevoie de toate trei simultan ca sa poata functiona.

Caracteristici: Au posibilitatea controlului incalzirii apei in trei trepte de putere, crescand astfel eficienta energetica. Corp de incalzire izolat term.. Centralele termice electrice Protherm RAY ofera confort termic pentru apartamente si case de vacanta sau familie.