loading
Cele mai bune monitoare pentru bebeluși - recenzii


Majoritatea ÔÇ×noilorÔÇŁ p─ârin╚Ťi au un monitor pentru bebelu╚Öi ├«n partea de sus a listei de dorin╚Ťe ╚Öi dintr-un motiv ├«ntemeiat. Un monitor pentru bebelu╚Öi de calitate v─â avertizeaz─â c├ónd bebelu╚Öul dvs. se treze╚Öte sau are nevoie de aten╚Ťia dvs., chiar dac─â v─â afla╚Ťi ├«ntr-o alt─â parte a casei sau dac─â dormi╚Ťi profund. Monitoarele pentru copii variaz─â de la modele de baz─â simple ╚Öi esen╚Ťiale la gadget-uri reale, ├«mbog─â╚Ťite ╚Öi cu clopote ╚Öi fluiere pentru a v─â mul╚Ťumi copilul. Monitorul potrivit v─â poate oferi lini╚Ötea sufleteasc─â de care ave╚Ťi nevoie ├«n primele luni agitate din via╚Ťa copilului dumneavoastr─â. Citi╚Ťi acest articol pentru a ├«n╚Ťelege care sunt op╚Ťiunile dvs. dac─â urmeaz─â s─â alege╚Ťi ╚Öi s─â cump─âra╚Ťi un monitor pentru bebelu╚Öi.

De unde ╚Ötii care monitor pentru bebelu╚Öi este potrivit pentru tine? Am trecut prin sute de recenzii pentru monitorul pentru bebelu╚Öi pentru a v─â prezenta cele mai apreciate monitoare pentru bebelu╚Öi din acest an. V─â vom prezenta cum s─â v─â identifica╚Ťi priorit─â╚Ťile mai ├«nt├ói ╚Öi apoi doar apoi s─â evalu─âm avantajele ╚Öi dezavantajele celor mai bune monitoare pentru bebelu╚Öi disponibile.

C├ónd vine vorba de monitoarele pentru copii, calitatea este un factor foarte important. Unele monitoare pentru bebelu╚Öi pot avea probleme de interferen╚Ť─â, pot pierde transmisia atunci c├ónd sunt ├«n afara razei de ac╚Ťiune sau pot produce alarme false, deci este vital s─â v─â asigura╚Ťi c─â monitorul pe care ├«l achizi╚Ťiona╚Ťi este fiabil .

Cum să alegi cel mai bun monitor pentru bebeluș pentru bebelușul tău

├Änainte de a ├«ncepe s─â arunca╚Ťi o privire asupra diferitelor modele de monitor pentru bebelu╚Öi, v─â recomand─âm mai ├«nt├ói s─â ├«n╚Ťelege╚Ťi care sunt nevoile specifice ale familiei dvs. Dac─â copilul dumneavoastr─â are nevoi speciale, v─â recomand─âm s─â le lua╚Ťi ├«n considerare. De exemplu, p─ârin╚Ťii copiilor prematuri doresc, ├«n general, s─â aib─â c├ót mai multe detalii despre copilul lor ├«n primele c├óteva luni de via╚Ť─â.

Iat─â c├óteva alte ├«ntreb─âri importante pe care trebuie s─â vi le pune╚Ťi ├«nainte de a ├«ncepe s─â face╚Ťi cump─âr─âturi:

        
  • Ave╚Ťi nevoie de un monitor portabil sau fix pentru bebelu╚Öi?
  • Te sim╚Ťi confortabil cu un monitor pentru bebelu╚Öi cu baterii standard (ÔÇ×bateriileÔÇŁ clasice) sau preferi s─â ai un monitor cu baterii re├«nc─ârcabile?
  • C├ót a╚Ťi dori s─â cheltui╚Ťi (gama de pre╚Ťuri) pentru un monitor pentru bebelu╚Öi?
  • Care sunt cele mai mari probleme de siguran╚Ť─â cu care se confrunt─â bebelu╚Öul t─âu?

Toat─â lumea are nevoi diferite atunci c├ónd vine vorba de alegerea unui monitor pentru bebelu╚Öi, deci este mai bine s─â ╚Ťine╚Ťi cont de stilul dvs. de via╚Ť─â, gama de pre╚Ťuri ╚Öi principalele preocup─âri pe care le ave╚Ťi atunci c├ónd l─âsa╚Ťi copilul ├«n pace. Odat─â ce ╚Ťi-ai evaluat nevoile, po╚Ťi g─âsi potrivirea potrivit─â pentru tine.

Tipuri de monitoare pentru bebeluși

Monitoarele pentru bebelu╚Öi de ultim─â genera╚Ťie sunt mai versatile ca niciodat─â, indiferent dac─â ├«l ave╚Ťi pe bebelu╚Ö dormind ├«n camera dvs. sau pe un alt etaj din cas─â.

Monitor audio

Monitorul pentru bebelu╚Öi Philips Avent SCD501 / 00 cu tehnologie DECT elimin─â interferen╚Ťele audio ╚Öi lumina de noapte relaxant─â

Cel mai de baz─â dintre toate monitoarele pentru copii este cel audio care v─â permite s─â v─â auzi╚Ťi copilul pl├óng├ónd sau s─â v─â trezi╚Ťi c├ónd nu sunte╚Ťi ├«n preajm─â. Monitoarele audio folosesc un transmi╚Ť─âtor pentru a transmite sunetul ├«ntr-un anumit interval ╚Öi sunt disponibile ├«n format analog sau digital.

Beneficii
Aceste tipuri de monitoare sunt, ├«n general, ieftine ╚Öi v─â pot permite s─â v─â deplasa╚Ťi prin cas─â ├«n timp ce bebelu╚Öul dvs. face un pui de somn. De asemenea, sunt bune pentru p─ârin╚Ťii care au copilul s─â doarm─â ├«ntr-un alt dormitor ╚Öi vor s─â se asigure c─â ├«l aud c├ónd bebelu╚Öul pl├ónge noaptea. Costul acestor dispozitive este de obicei foarte mic.

Cele mai bune monitoare audio pentru bebeluși

Monitor video

Video Baby Monitor Wireless Digital 2.4 TFT LCD Monitor

Monitoarele video pentru copii sunt o op╚Ťiune foarte popular─â, deoarece v─â permit s─â auzi╚Ťi ╚Öi s─â v─â vede╚Ťi copilul ├«n acela╚Öi timp. Majoritatea monitoarelor video au o camer─â desktop sau de perete cu func╚Ťii de viziune ├«n infraro╚Öu (de noapte), astfel ├«nc├ót s─â v─â pute╚Ťi vedea bebelu╚Öul chiar ╚Öi ├«ntr-o camer─â ├«ntunecat─â. ├Än unele cazuri, aceste monitoare au caracteristici suplimentare care v─â permit s─â controla╚Ťi temperatura din camer─â, s─â juca╚Ťi ÔÇ×c├óntece de leag─ânÔÇŁ pentru bebelu╚Ö sau s─â aprinde╚Ťi lumina de noapte.

Beneficii
Mul╚Ťi p─ârin╚Ťi le place monitorul video, deoarece camera video ofer─â o anumit─â ├«ncredere ├«n a ╚Öti c─â bebelu╚Öul se afl─â ├«ntr-o pozi╚Ťie de somn sigur─â. Monitoarele video pot fi utile ╚Öi atunci c├ónd bebelu╚Öul este mai mare, deoarece v─â permit s─â vede╚Ťi, de exemplu, c├ónd bebelu╚Öul ├«ncearc─â s─â ias─â din p─âtu╚Ť. Numeroasele caracteristici suplimentare ale monitoarelor video le fac o op╚Ťiune convenabil─â pentru urm─ârirea multor parametri de somn ai bebelu╚Öului.

Cele mai bune monitoare video pentru bebeluși

Monitor de mișcare

NANNY Monitor - Dispozitiv de monitorizare a mișcării

Exist─â, de asemenea, o serie de dispozitive pu╚Ťin cunoscute numite monitoare de mi╚Öcare . Monitoarele de mi╚Öcare vin de obicei sub forma unui clip portabil care serve╚Öte la urm─ârirea mi╚Öc─ârilor bebelu╚Öului ├«n timp ce doarme. Altele, pe de alt─â parte, pot fi instalate sub saltea. Aceste tipuri de monitoare difer─â de monitoarele audio ╚Öi video prin faptul c─â scopul lor principal este de a ╚Ťine p─ârin╚Ťii informa╚Ťi despre respira╚Ťia ╚Öi mi╚Öcarea bebelu╚Öului lor. Potrivit site-ului produc─âtorilor, aceste dispozitive sunt excelente pentru a informa p─ârin╚Ťii c├ónd bebelu╚Öii se ├«ntorc sau c├ónd mi╚Öcarea / respira╚Ťia s-a oprit.

Beneficii
Monitoarele Motion ajut─â p─ârin╚Ťii s─â doarm─â mai bine, deoarece pot fi alerta╚Ťi dac─â bebelu╚Öul lor are nevoie de ajutor. Unele monitoare de mi╚Öcare au, de asemenea, o func╚Ťie de vibra╚Ťie care treze╚Öte copilul ├«n mi╚Öcare ├«ntr-o perioad─â de timp sigur─â, ├«nainte de a anun╚Ťa p─ârin╚Ťii.

Cele mai bune monitoare de mișcare pentru bebeluși

Monitoriza╚Ťi senzorul de ritm cardiac al bebelu╚Öului

MonBaby Smart Baby Monitor, roz - 20 gr

Aceste monitoare pentru bebelu╚Öi au un scop similar cu un monitor pentru mi╚Öcare pentru bebelu╚Öi, dar folosesc tehnologia pentru a m─âsura activitatea electric─â a ritmului cardiac al bebelu╚Öului ╚Öi a m─âsura satura╚Ťia de oxigen. Monitoarele pentru bebelu╚Öi care m─âsoar─â ritmul cardiac v─â pot alerta dac─â ritmul cardiac al bebelu╚Öului dvs. se schimb─â, oferindu-v─â o lini╚Öte sufleteasc─â deplin─â. Unele modele de monitoare pentru bebelu╚Öi pot fi ata╚Öate la scutec, picior, abdomen sau piept.

Beneficii
Monitoarele pentru ritmul cardiac ale bebelu╚Öilor sunt mai pu╚Ťin invazive ╚Öi, ├«n general, mai precise dec├ót monitoarele de mi╚Öcare, a╚Öa c─â fac o treab─â mai bun─â oferind p─ârin╚Ťilor mai mult─â siguran╚Ť─â noaptea. Aceste monitoare de urm─ârire a s─ân─ât─â╚Ťii sunt recomandate pentru to╚Ťi bebelu╚Öii ╚Öi pot fi, de asemenea, un instrument util pentru a afla despre modelele de somn ale bebelu╚Öului noaptea.

Cele mai bune monitoare de ritm cardiac pentru bebeluși

Produse de la [tienda]